Obedové menu patrí k príjemným častiam dňa, kedy si môžeme dopriať a vychutnať jedlo, ktoré si buď uvaríme, alebo kúpime. Reštaurácií je možno viacero na výber, no dnes vám odporučíme dobrú slovenskú kuchyňu s možnosťou výberu z aspoň 5 chodového menu a polievkou. Reštaurácia Gurmánsky dvor varí už dlhé roky svoju chutnú kuchyňu. Situovaná je v Bratislave v Ružinove. Príjemné priestory a personál reštaurácie môžu byť vašou voľbou na obed každý deň.

výber z menu v reštaurácii

Donaska jedla bratislava ruzinov https://www.gurmanskydvor.sk/

Prezrite si menu na týždeň a vyberte si, čo vám chutí. Všetko si môžete nechať i doniesť v čase obeda v rámci Ružinova alebo Prievozu. Donáška je šikovnou voľbou, pokiaľ potrebujete ušetriť čas a najesť sa v práci. Výber z toľkých chodov je ozaj veľmi príjemnou alternatívou. Určite si svoje nájde každý podľa chuti https://www.employment.gov.sk/sk/praca-zamestnanost/bezpecnost-ochrana-zdravia-pri-praci/pracovny-uraz-choroba-z-povolania/ Nedá mi nespomenúť, že varia aj bezmäsité jedlá, čo je dnes už taký povedzme, že štandard v gurmánskom svete. Mnoho ľudí preferuje bezmäsité stravovanie, alebo má rôzne stravovacie návyky.

stravovanie

Donáškové služby jedla celkom potešia, nie je vždy je nálada alebo čas zájsť si na jedlo von, a tak donáška sa za posledné roky stala veľmi populárnou. Počas pandémie sa dalo využívať viacero spôsobov stravovania a práve donáška bola alternatívou tiež. I keď si radi varíme a varíme si aj obedy cez pracovný týždeň, niekedy človek zatúži po reštaurácii a chutnom menu, ktoré varil niekto iný. Mnoho skúsených a šikovných kuchárov dokáže vykúzliť pokrmy, ktoré by sme si my nikdy neuvarili, alebo nevedeli uvariť. Návšteva reštaurácie tak môže byť skvelou možnosť aj k tomu, ako sa inšpirovať na ďalšie možnosti v stravovaní alebo v receptoch na varenie.

Vyskúšajte super menu v Gurmánskom dvore aj vy! Obohaťte svoje chuťové poháriky a potešte svoj žalúdok. Tak klikni na linka pozri si menu.