Keď som bola mladšia, vždy mi záležaloiba na tom, aby som mala perfektný vzhľad. Musím uznať, že som to naozaju veľmi často preháňala, no napriek tomu som proste chcela byť perfektná. A aj keď som vedela, že je to pre mňa nevhodné a že by som sa mala zameriavať aj na iné veci ako na výzor, bolo to pre mňa ťažké hlavne preto, že som fakt chcela vyzerať dokonale. Keď som bola staršia, zostalo mi to. Napriek tomu, že som veľmi dobre vedela, že výzor ani zďaleka nie je všetko. No aj tak som si na tom potrpela.

gel lak

S tým však nesúviselo len to, že to premňa bolo naozaj dôležité. Nevyhnutne to znamenalo aj to, že som na to míňala skutočne veľmi veľa peňazí. Stále som chodila ku kozmetičke, na manikúru, ku kaderníčke a proste sa to nejakým spôsobom nakopilo tak veľmi, že som zistila, že na svoj výzor míňam oveľa viac ako na jedlo. Aby toho nebolo málo, bola pre mňa naozaj veľmi dôležitá aj manikúra. A práve manikúra bolo niečo, na čom som sa rozhodla ušetriť. Nevedela som však, ako sa to dá vymyslieť. Bola som totižto naozaj veľmi náročná.

sada

Chcela som, aby držala na nechtoch tak veľmi, že ju nebudem schopná dať dole. Chcela som, aby moje nechty vyzerali žiarivé a krásne. No nakoniec som predsa len zostala pri tom, že potrebujem uv gel. Vôbec mi to nechty neničí, aj keď ma moje kolegyne veľmi strašili. Práve naopak. Som spokojná, pretože sú moje nechty krásne, pevné a vôbec sa nelámu. Je to skutočne niečo, na čo sa môžem spoľahnúť. A som vážne šťastná. Aj keď je pravda, že stále míňam na svoj výzor dosť peňazí, ešte to neznamená, že si nemôžem dovoliť niečo kvalitné a niečo, na čo sa naozaj môžem v každej chvíli spoľahnúť. Do kvality sa predsa vždy oplatí investovať. To je niečo, čo som sa určite naučila, aj keď je pravda, že to nesmieme preháňať. A čo vy? Ako to máte s kvalitou? Stavíte na ňu?