Často som mala vo svojom živote pocit, že mi niečo chýba. Že jednoducho v mojom živote nie je všetko úplne kompletné. Nemyslela som to, že by som potrebovala lepší byt alebo, že by som potrebovala väčšiu výplatu. Jednoducho som mala pocit, že sa o seba nestarám dostatočne. Keď som bola mladšia, moja mamina mala problémy s tým, aby nás uživila a príliš sa o seba nestarala. Ja som bola z toho nešťastná, pretože aj strihanie vlasov prebiehalo tak, že si ma len posadila na stoličku a ostrihala ma len tak, aby bolo. Je jasné, že vo svete sú aj dôležitejšie veci, no určite rozumiete tomu, že som chcela byť krásna.

designové nehty

Čo človek potrebuje, aby bol krajší?

Ak som chcela byť krásna, bolo mi jasné, že preto musím niečo urobiť. Napriek tomu som sa cítila, ako keby som sa o seba starala, aspoň povrchovo. Hneď, keď som začala zarábať viac peňazí, začala som robiť všetko, čo som predtým chcela dopriať svojej mame. Išla som ku kaderníčke, išla som na kozmetiku, jednoducho som robila všetko, aby som sa cítila krajšie. Na druhej strane som sa nikdy predtým o seba takto nestarala, takže som nevedela, na čo všetko by som mala myslieť. Asi bolo jasné, že mi niečo ujde.

barevné nehty

Žena sa potrebuje starať aj o svoje nechty

Nie je to nič povrchné, ale mať peknú manikúru? Na to som teda úplne zabudla a normálne ma to trochu zdeprimovalo. Keď som chcela mať perfektné nechty, bolo mi úplne jasné, že si to musím poriadne premyslieť. Kúpila som si sadu a tešila som sa, že takto poteším nielen seba, ale aj svoju mamu. Ona možno k životu nepotrebovala žiadne vylepšováky a cítila sa dobre presne taká, aká bola. No vedela som, že manikúra v kútiku duše jednoducho musí potešiť každú ženu. A ona určite nebola výnimkou. Bola som veľmi šťastná, keď som zistila, že som sa teda vôbec nemýlila.