Túžite po dlhých či pekne upravených nechtoch? Prirodzené sa vám nepáčia, sú lámavé a nemôžete si tak dopriať ruky podľa svojich predstáv? To vôbec nevadí, pretože krásne upravené ruky môže mať dnes už každá žena a v každom veku.
Plniť priania, predstavy a potreby pomáhajú gelové nechty.

gelové nehty

Vďaka tejto vymoženosti sa môže každá žena tešiť na krásne upravené ruky, ktoré sa nebude už musieť báť položiť na stôl a budú ju dokonale prezentovať.
Kozmetické štúdia, v ktorých sa prevádza manikúra a pedikúra sa stávajú plné vďaka šťastným ženám, ktoré už prišli na to, že každá z nich môže byť krásna a prirodzenosti pomôcť aj umelým spôsobom.
Tento spôsob modelovania spočíva v tenkom plastovom nechte a druhou súčasťou je UV gel. Aj keď ide o umelú náhradu, tak i cez to výsledok pôsobí veľmi prirodzene a vďaka rôznym designovým prvkom a farbám lakov vznikajú úchvatné a ukážkovo upravené ruky.

Prirodzené a odolné
Okrem toho, že pôsobia veľmi prirodzene, tak sú aj veľmi odolné a to vďaka tvrdeniu pod UV lampou.
Dôležitá je ich pravidelná úprava minimálne raz za mesiac, aby vyzerali stále krásne. S tým súvisia aj designové zmeny, ktoré sa bez problémov prispôsobia vašim konkrétnym predstavám aj potrebám. Môžete si tak nechať vymodelovať nechty na každodenné nosenie, ale aj na rôzne spoločenské a iné príležitosti.
Dokonalý design spočíva nielen v rôznych farbách, ale aj v zdobení ako sú kamienky, perličky, kresby a podobne. Vďaka tomu si vyberie aj tá najnáročnejšia zákazníčka a vsadiť tak môžete na jednoduchosť, eleganciu, luxus aj extravaganciu.

salon

Môžete si vybrať aj rôzne tvary a dĺžky a splniť si tak sny o krásne upravenom vzhľade vašich rúk.
Zbavíte sa tak vzhľadu slabých a polámaných nechtov a doprajete si luxus, ktorý vám doslova zmení život a zdvihne sebavedomie.
Keď krásna, tak v každom detaile.